|
Peugeot Partner Tepee 2017 Model USB Giriş yerleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MANLiKEMAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2018 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MANLiKEMAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2018 Saat 22:08 |
Merhaba arkdaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Benim 2017 model Peugeot Partner Tepee dokunmatik panelli multimedyalı araç aldık. Aracın sağ alt yan panelde bir adet usb giriş yeri var. Sorum şu başka usb giriş yeri var mıdır? varsa nerededir? veya daha fazla usb girişi ekleyebilir miyiz? Teşekkürler.
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
usb girişi tüm araçlarda / medya oynatıcılarda 1 adet olur. daha fazla eklenebileceğini de sanmıyorum.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun. Ardaşımzın dediği gibi bir adettir. üst sınıf araçlar birden çok olabiliyor sadece.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Berkozturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkozturk
|
Göğüste konumlandırmak istediğiniz herhangi bir konumu kestirerek hazir soketler halindeki bir usb giriş ürününüzü oto elektrikcilerde bağlantısını aktif ettirebilirsiniz en yakın yerden tesisatini çekecektir :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |