![]() |
|
Peugeot 206 Almalımıyım ? YARDIM.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FrknBzkr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2018 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2018 Saat 21:19 |
Öncelikle Herkese Merhabalar.
Şuanda bilindiği üzere otomobil piyasası baya bi uçmuş durumda ve bu sebepten araç bulmakta zorlanıyorum. Bütçem 20.000 TL - 25.000 TL arasındadır. Bu fiyatlarda düşük km ve yüksek model olarak 206 lar fazlasıyla var. Ayrıca uzun yıllardır duruşu, görünüşü falan olsun içimde bir ukte olan ve hayallerimden biri olan araçtır. Ama bildiğiniz üzere kullanan, kullanmayan olsun çok fazla atıp tutan var. Kullananların çoğundan olumlu yorum alıyorum bazıları kapına sokma falan diyor. Siz kullananlar olarak ne düşünüyorsun bu konuda ? Büyük kazalar olmadığı sürece çamurluk işlem görmüş, tampon değişip boyanmış fazla takılmıyorum önemli olan kaputun altında yatan tabikide. Fakat çok arızası sorunu oluyor mu ? fazla masraf çıkartıyor mu ? Peugeot 206 kullanıcısı olan Abilerim, Arkadaşlarım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. |
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2000 model 206 XS 1.6 8valve 90hp, benzin + lpg li aracım var.
1 senedir harcadığım para 6000 TL civarı. Bunun 5000 TL si keyfi modifikasyon ses sistemi ıvır zıvır. Mecburen harcadığım 1000 TL nin de yarısı bakım yani hangi aracı alırsanız alın mecbur yapılacak masraftır. Demem o ki standart bir araç olmadığı, genç işi olduğu için masrafı bitmez. Heves heves diye gider yani. Yakıt anlamında benzin depom hiç yarı altına düşmedi. Lpg de full dışında aldığım 1-2 defadır. Yakıt anlamında üzmez sizi. Bunlar dışında söyleyebileceğim her ne kadar arkası koltuklu olsada 3 kişilik bir araç. 4 olunca içim daralıyor. Arkası aileye uygun değil. Tek kapı olursa daha da meşakatli oluyor inip binmek. Alırken de mutlaka bakmanızı tavsiye edeceklerim; 1- torsiyon durumu ( tamiri 800 tl) 2- sunroof çalışır halde mi(varsa) (700-800 tl yi bulabiliyor) 3- motor kompresyon testi ( herşey olabilir) 4- termostat var mı ( yoksa conta sorunu olabilir) 5- elektrik tesisatı (oynanmış ise kaçın) 6-şasede düzeltme var mı Araç bulduğunuzda ilgili ilanı ve plakayı bizlere de iletirseniz hep beraber yorumlar, güzel bir peugeot sahibi ederiz sizi de inşallah. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Merhaba.Araç hakkında yorumum şu olur,bugüne kadar 206 için olumsuz olarak yapılan hiç bir yoruma katılamadım,çünkü benzer şeyler yaşamadım,bazı klasikleşmiş şeyler başıma geldi ama bunlarda her araçta olabilecek şeylerdi,belkide aracı sevdiğim içindir,sizde bu şekilde sevip içinize sindiriyorsanız alın derim.Kaza durumuna gelince en yüksek modeli bile nerdeyse 10 yaş civarında olan bir araçtan bahsediyoruz,kullanılan her araç trafikte olsun park halinde olsun,her yerde heran zarar görebilir.Küçük hasarlar rahatsız etmez.Ben araç şasesi ve motorunu kontrol ettirmenizi öneririm.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
2010 yılından beri 206 kullanıyorum. 2016 da maddi sıkıntıdan dolayı aracımı satmak zorunda kalmıştım. Geçen sene gittim yine 206 aldım :) ilanlarda gördüğünüz fiyatı düşük 206 lardan uzak durun. Bakımları zamanında yapılmamış 206 adamın başına bela oluyor. Temizini bulursanız tadından yenmez. 2006 feline paket tavsiye ederim.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |