![]() |
|
Marşbiyel Tamiri.Ne kadara mal olur? Halledildi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2018 Saat 20:06 |
|
Herkese merhabalar ;
Aracımı aldığımdan beri marşbiyel bu halde. Benden önceki sahibinde olmuş. Bende uzun süredir böyle kullanıyorum ama artık yaptırayım diyorum. Daha önceden boya yada aracın dışına böyle bir işlem hiç yaptırmadım. Nasıl olur ne kadar paraya mal olur sizlere danışayım dedim. İzmirde de usta tavsiyesi verecek olursanız iyi olur. Teşekkürler. Düzenleyen yigit_dark - 14 Şubat 2018 Saat 20:13 |
||
![]() |
||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben kaporta/boyacı olarak 200 tlye yapıyorum eziğin durumu nasıl olursa olsun. Bence İzmir'de de 200 tl den fazla isteyen olmaz herhalde.
![]() |
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
![]() |
||
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
400-500 diye kaç aydır bekletiyorum. 200e bulunur mu acaba araştırmam gerekiyor. Sizin yeriniz nerededir? :)
|
||
![]() |
||
HasGur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Görüntüsü çok kötü değil, önceki sahibi "orjinal" gibi vurmuş
![]() |
||
1973 200
1976 280S 1983Şahin 1990Transit 1991Şahin 1993Toros,Kartal 1995R19 1997Tempra 1999E2200 2000Megane 2004Axor2523 2005Focus 2005 1840 2006307 2007R420 2008Civic 2012SpB |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Çok göze batmıyor marşbiyel olduğu için dediğiniz gibi kötü değil. Benim gözüm takılıyor aracı yıkadığımda ister istemez şurada düzgün olsun diyorum. Aracı sanayiye bırakmam diye düşünüyordum ama kuruması falan kalsın mı derler.
|
||
![]() |
||
HasGur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sanayi esnafımız genelde "sabah bırak akşam alırsın" der ama çoğunlukla bu tutmaz
![]() |
||
1973 200
1976 280S 1983Şahin 1990Transit 1991Şahin 1993Toros,Kartal 1995R19 1997Tempra 1999E2200 2000Megane 2004Axor2523 2005Focus 2005 1840 2006307 2007R420 2008Civic 2012SpB |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Haklısınız. Birkaç tanıdık araştırıyorum sanayide haftaiçi yanlarına uğramaya çalışacağım. Ustalara danışıp fikir almak lazımİyi bir usta bulabilirsem dediğiniz gibi çektirmeyle iyi bir iş çıkarıtsa çok fazla işi yok. Ama işbilen biri değilse mundar da edebilir :)
|
||
![]() |
||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Ben Kıbrıs'tayım hocam. Aracı sabah teslim alırsam öğleden sonra 4-5 gibi teslim ediyorum bu gibi marşpiyel eziklerini.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Anlıyorum. Teşekkürler. Bende İzmir içerisinde araştıracağım uygun yollu hemde iyi bir usta bulurum umarım. Size kolay gelsin..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Bugun aracım halloldu.
Şöyle bahsediyim akrabamız bu işi yapıyormuş onu aradım kaporta boya fıyat aldım. 600 liraya hallediriz dedi. Ben ufak çapta şok yaşadım. Akrabamız bunu diyen. ![]() Ondan sonra tarla komşumuz galericilik yapıyor aklıma geldi. Ucuza halletmek zorundalar bu işleri bilirsiniz. Ceplerine fazla para kalsın diye onu aradım gel halledelim dedi. Dün kaportoya soktuk aracı. 58 yaşında bir abimiz 2 saatte çektirdi. Resimlerde görürsünüz. 2 yerde ufak bişeyler kaldı. Onları söylediğimde altında görülmez dedi ama dikkatli bakınca belli oluyor. Bende üstelemedim. Neyse nazarlık kaldı oralar. Boya işini de bugün hallettik. Toplamda 200 TL'ye mal oldu. 125 Kaporta + 75 Boya.. Buyrun resimler.. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Hayırlı olsun diyelim.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Sormayın. Yardımcı olan komşumda ben 600e macunla düzeltmeler dahil arabayı etek altı boyatıyorum dedi. Hakikakaten öyledir yani. :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |