![]() |
|
307 1.4 hdi 2004 com2000 konsol sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alperen3844 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2018 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen3844
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2018 Saat 00:02 |
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,ben bu foruma yeni katıldım daha doğrusu yeni 307 aldım.Arabam 2004 model 1.4 dizel,anlayamadığım kullanım klavuzunda far ve yağmur sensöründen bahsediyor ama bende bunlar yok,üstelik sinyal ve silecek kollarının başlarındaki tuşlara basılmıyor,bunun bir çözümü varmıdır,com2000 değil galiba alsak uyum sağlarmı,alsak bile bu araçta sensör var mı?Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin araçta sensör yok ama sonradan yapılabilir hocam ben yaza doğru yapmayı planlıyorum. Yol bilgisayarı da yok galiba sizde.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
alperen3844 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2018 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen3844
Cam önünde bilgi ekranı var ama yol bilgisayarı görevi yapıyormu bilmiyorum,çünkü silecek ortasındaki tuş calışmıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen3844
Sensör yapımı basit birşey mi ben diyarbakırdan yazıyorum yaza doğru yapacam demişiniz ben ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Hocam ben hurdaya verilen 307 deki sensörleri, tesisatları, kolları filan komple söktüm geldim şimdi zamanım olmadığı için yapamıyorum çünkü arabaya kışın ihtiyacım çok oluyor en az 1 hafta yatacak araç onun için yaza bıraktım. Benim önceden ön camlar otomatik, arka camlar ve yan aynalar manueldi yine gidip tesisatı komple söküp geldim cam krikosu, düğmeler falan filan alıp taktık hepsi otomatik oldu. Konuya geri dönelim. Silecek üstünde düğme varmı, elinizle bastığınızda buton gibi içeri girip çıkıyormu yoksa hiç hareket etmiyormu sabitmi?
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen3844
Buton var ama sabit içeri girip çıkmıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |