![]() |
|
rb 3 -> rd3 değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2018 Saat 22:56 |
arkadaşlar selam
arkadaşımın 307 sinde rb 3 kasetçalar teyp var bende boşta duran bir rd3 cd çalarlı teyp var 1-rb 3 ü söküp bunu taksak direk çalışır mı ? 2-rb 3 ile rd3 arasında ses kalitesi olarak bir fark varmı ? (en çok merak ettiğim) 3-rd 3 hangi cd leri okuyor ? yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim durumda sizin gibiydi internetten aldım cd çaları, taktım herşey çalıştı ama bip diye sürekli sinyal sesi geliyordu.peugeot özel servisine gittim,teybe aracın şasesini kodluyor o bip sesi ortadan kalkıyor.
track cd çalabiliyorsunuz.1 cd 80 dakkalık müzik alıyor. cd changer da takılıyor bunlara 5 tane cd takıyorsunuz tusa bastıkça cd leri otomatik değişiyor.Bana pek önermediler cd changerlar çabuk bozuluyor diye zaten pahalı da biraz. ses kalitesine gelcek olursak,rb3 de müzik dinlemiyormuşum ben cd çaların sesi daha güzel benim gördüğüm tek eksi yanı cd de sesi 2-3 daha fazla açman gerekli aynı şarkıyı radyoda 25 seviyede dinle sesi çok gelir ama cd de 27-28 de gelir ama bu durum pek etklemiyor
Düzenleyen monalos - 25 Ocak 2018 Saat 17:07 |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |