![]() |
|
2004 1,6 otomatik lpg yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hozer33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2018 Saat 10:57 |
arkadaşlar 2004 1,6 benzin+lpg aracım var simit tüp var 32-33 litrede doluyor ve 280-290 km yol yapıyorum şehir içinde normalmidir, bana normal gelmiyor , tecrübe sahibi arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet normal hocam lpg fiyatları malum çok yükseldi yazın 2,40 tl civarlarında idi litresi şimdi 3 tl üstünde birçok yerde birde aracınız otomatik gayet normal hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Senin gene iyiymis bende 1.6 hdi var sehir ici sabah3 aksam 3 km gidip geliyorum bu sartlarda 100 km de 10 lt dizel yakiyor.
Bugunun hesabiyla 100 tl ye 200 km. Seninkide sehirici cok kisa mesafe kullaniyorsan normaldir. |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
Mesutt59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2016 Konum: TEKİRDAĞ MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Gayet normal benim aracımda otomatik lpg li 300 km anca idiyor uzun yolda 380 km 400 km kullanmaya bağlı bana çok ekonomik geliyor gazı da hafta sonları indirimliyken dolduruyorum sadece canımı sıkan gaza yüklendiğimde benzin yakması eski arabam fiat marea vardı 6 ay da 1 kere benzin alırdım ama 4 yıldır 307 kullanıyorum her hafta gaz alırken 30-40 lira benzinde alıyorum.
|
|
Mesutt59
|
|
![]() |
|
hozer33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Teşekür ederim şehir içi 300 gidiyorsa bence aracuınız süper |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |