![]() |
|
2011-2012 düşük km rcz almak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gyno ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 Saat 21:33 |
HERKESE İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM VE UZUN ZAMANDIR RCZ MODELİNİ ARAŞTIRIYORUM, BİRAZ BİLGİ SAHİBİ OLDUM FAKAT YİNE DE BURDAN BİR ÜYEDEN ARAÇ ALMAK VEYA EN AZINDAN KULLANAN KİŞİLERDEN ARAÇLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTERİM. 2011 2012 MODEL DÜŞÜK KM DE MOTOR ŞANZIMAN SIKINTISI OLMAYAN BİR ARAÇ BULMAYA ÇALIŞIYORUM, YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim. inşallah gönlüne göre bir araç bulabilirsin. Benden tavsiye bineceksen kesinlikle benzinde binmen lpg li araçlardan uzak dur özellikle thp motorlu araçlar ileride çok sıkıntı çıkarıyor. Birde çok oynanmış araçlardanda işte sonrada elekrikli eklenmiş xenon gibi ses sistemi gibi düzğün yapılamayan işlemler sıkıntı oluyor. Birde ön göğüste cam dibinde açılmalar olabilir onada dikkat et baktığın araçlarda gözünden kaçabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
gyno ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Çok teşekkür ederim hosbuldum.zaten bende oynanmamış araç arıyorum çok fazla abartıyi sevmem ama bu tip araçlarda da bulmak çok zor tanıdık bildik birilerini bulmak lazım bakalım kismet inş gruptan çıkar birileri , ya da temiz düzgün bir araç bulabiliriz . Bende benzinli kullanmayı düşünüyorum , dediğinz konulara da dikkat ederim araç alırken teşekkürler bilgilendirme için .
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
rcz de düzgün kullanılmış bulabilir misin bilmiyorum.saçma sapan modifiyeler,beceriksizce yapılmış uygulamalar aracın canına okuyor. sonra toplayamıyorlar bezip satıyorlar. benim gördüğüm çoğu araç böyle oldu.en basitinden sağını solunu deliyorlar,araç su almaya başlıyor. ara tara saç baş yol.... yoksa tip olarak güzel araç.
|
|
![]() |
|
mekaniker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2018 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekaniker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstiyorsan bende var.Gerçek 40000kmde sorunsuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |