![]() |
|
Makyajli 307 far ici temizlik parlatma. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2017 Saat 22:29 |
Far icini temizlemeyi uzun suredir dusunuyordum yilbasi tatilini firsat bilerek iki gunluk iznimde basladim fari sokmeye.
Tamponu sokmek cok basit ama ben nedense on camurlukdaki tirnaklardan cikarirken zorlandim. Fari uc vida ile cikardiktan sonra far caminin tekini yaklasik 1.5 saatte acabildim ikisini 3 saatte sokebildim. Resimde isaretledigim yerleri parmagimla sildim. Ne kadar tozlanip karardigini resimlere bakarak anlayabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Far camlarini silikonla kapatip kurumaya biraktim. Sabaha arabaya takarim. Takmadan far camini pasta ile parlatmam gerekecek distanda bi miktar sararmis. Sokum asamasinin fotolarini cekmedim ama takarken cekerim bu ise giriseceklere yardimci olur. Düzenleyen tayfur - 31 Aralık 2017 Saat 22:34 |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel yapmışsın tebrikler.. Bence o tozların girdiği yeri bul ağzını burnunu kır..
![]() |
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far Camı'nı kırmadan far'dan nasıl ayırdınız? kimyasal mı kullandınız?
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Fon makinasiyla isitarak cikardim duz tornavida ile icindeki silikon contayi kaziyarak
|
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
Eline sağık bende temizlemem lazım ama tampon sökme işi insanı üşendiriyor..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ellerinize sağlık güzel olmuş.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Elinize sağlık güzel olmuş. Bende de arkadaşımın eski farları vardı karartmak için açtım ama sizin ki kadar tozlanma yok içerisinde. Kapatırken dikkat edin nereden o kadar toz almış acaba..
Abi çok basit 10 dakikanı almaz ön tamponu sökmek
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |