|
208 motor içine su girmesi (herkes kontrol etsin) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
kimiraikkonen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2017 Saat 11:11 |
|
Herkese merhaba.
Aracı yıkattıktan veya sağnak yağmurdan sonra kaputu açıp motor üzerine bakın. Benim 1.2 vti 82hp motor düzenine göre akü kapağı ve motor yağ ekleme kapağı üzerine doğru kaput üzerindeki su püskürtme memelerinin alt bölümünden motor içine doğru su sızması oluyor. Konuyu burada anlattım ve fotoğrafladım. http://peugeot208problems.blogspot.com.tr/2016/09/4-water-leaking-right-below-bonnet-from.html Düzenleyen kimiraikkonen - 04 Aralık 2017 Saat 12:13 |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bilgilendirme için teşekkürler yararlı bir bilgi teşekkürler. eğer dikkat edilmezse ilerde büyük problemler yaşanabilir. ufuk bir işlemle problem çözülebilir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
benim 206 da normalde su yok ama kaputu kaldırınca sağdan soldan dengesiz bir şeklide motora damlamalar oluyor illet oluyor hep bunlar tasarım hataları işte
|
||
kimiraikkonen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
|
|
Hocam ben sorunun genel olduğuna dair Peugeot Türkiye Genel Merkeze yazı yazdım. Servise yönlendirdiler. Serviste bizzat servis müdürünü çağırıp kendsine gösterdim. İlgilenir gibi oldular ama hiçbir şekilde geri dönüş olmadı bu konuda. Peugeot sorunun üzerine yatıyor net şekilde. Özellikle makyajsız kasa sahibiyseniz mutlaka kontrol edin. 50 kuruşluk bir conta ve tasarım kusuru nedeniyle mide bulandırıcı bir sorun. Servis oraya birşey yapamayız problem olur falan dedi ve dikkate almadı ve bende son çare buraya yazdım. Saygılar. |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Servisin sallamaması çok garip bir durum o su damlası nedeniyle kısa devre yapıp yangın çıkarsa ne olacak. Bu kadar duyarsızlık olmaması gerekiyor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |