![]() |
|
Araç alıcam Yardımlarınızı Rica ediyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan30 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2017 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2017 Saat 22:22 |
uzun zamandır kafamda 206 2.0 RC var bir yanımda honda 1.6 vti diyor
napıcam bilemedim. Bir akıl verin evliyim çocuğum yok eşim 206 hayranı çok seviyor Babamlarda audi a3 felan al diyor bütçem 30 bin TL teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 206 RC nin verdiği heyecanı, hızı, performansı ve kullanımı bambaşka resmen arabadan inesiniz gelmiyor ve aklınızda olan araçlar arasında en iyisi diyebilirim.
![]() |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
hakan30 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2017 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizce bu araç alınırmı bu paraya ?
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Fotoğrafa bakıldığında hatlar düzgün ve araç toplu görünüyor ama ekspertize sokmadan almayan derim ne olur ne olmaz. Fiyatıda 2005 RC'ye göre fiyatıda uygun.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
30 bin bütçeye bence audi a3 alınabilir ve her ne kadar peugeot da kullansam peugeot ve audi kiyaslanamaz yalan yok bence audi de iyi olabilir
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
2.0 rc bildiğin yarış arabası. Sen onun alınıp binileceğine inanıyorsan al. Ben sanmıyorum, leşini çıkarmadan ilana koymazlar. 30 bine alacağın audiden de hayır göreceğini sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
runiy06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 rc ve 106 gti temizini bulmak imkansıza yakındır desem yeridir sanırım, ama bulunamayacağı anlamınada gelmez yıpranmamış rc veya gti den alacağınız zevkide diğer araçlardan alamazsınız şahsi düşüncem
|
|
206 XT 1.4 (2005)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |