|
Peugeot 208 1.4 HDi Active Otomatik Kullanlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bymutlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2017 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2017 Saat 23:46 |
Arkadaşlar selamlar Mutlu ben,
Eşime 2013,2014 model Peugeot 208 1.4 HDi Active Otomatik vites araba almak istiyorum. Arabayı araştırdım ancak otomatik vites geçişlerinde sarsıntı yapıyor araştırdığım kadarıyla.. Forumda kullanlar tavsiye edermi bunu, yokuş kalkış desteği, isofix vs.. varmı aracın ? Açıkcası 50bine kadar bütçem var.. Özellikle bayan sürücü olduğundan ve istanbulda araç kullanacağından otomatik vites bakıyorum Kullanan arkadaşlardan yorumlarını önerilerini bekliyorum, Not: İlk defa araç kullanacak kısmetse kendisi.. Vites geçişleri, yokuş kalkış desteği, yokuştaki çekişi vs detaylı yazarsanız sevinirim, Teşekkürler Düzenleyen bymutlu - 03 Kasım 2017 Saat 23:48 |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İlk kez kullanacaksa tam otomatik vites alın derim yarı otomatikler vites geçişlerinde sarsıntı vs yapıyor malesef her ne kadar yokuş kalkış desteği olsa da frenlerden tuttuğu İçin 4-5 saniye tutup tekrar bırakıyor
|
|
|
|
bymutlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2017 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki 208 dizel tam otomatik modeli hangi yıldan sonra başlıyor.. 2015 modellerde mi tam otomatik vites var ?
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
208 dizel de tam otomatik vites yok diye biliyorum
|
|
|
|
Uğur TERZİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Uğur TERZİ
|
Merhaba, 2012 yılından beri eşimle beraber kullanıyoruz. 1,6 dizel otomatik start stop özellikli. Bakımlarını düzenli yaptırırsanız hiç sorun çıkarmıyor. Yarı otomatik olması sebebiyle tabi ki vites geçişleri sarsıntılı. Yokuş kalkış desteği, isofix var. Yokuşlarda sizin gaza basmanız derecesinde atiktir. 1.4 motoru bilmiyorum fakat 1.6 motorla muazzam seri ve güçlü. Başka sorunuz olursa tekrar cevap verebilirim
|
|
Siyah Yaşam Beyaz Ölüm
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |