![]() |
|
Far içi temizligi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acabuco ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2017 Saat 02:29 |
Arkadaslar farlarin icinin temizlenmesi icin isinin ehli birini bulamiyorum istanbula avrupa yakasinda, 50 tl ye yaparim diyen var, 100 diyen var, 150 diyen var. Referansi olan birine yaptirmak istiyorum, var mi tavsiyeniz ?
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnstagramda ilkersgarage diye bir yer var referans değilde yaptıkları işler kaliteli ve güvenilir duruyor bana göre bir görüşün isterseniz
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
acabuco ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mesaj attim simdi, bakalim yapiyorlar mi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
200 tl fiyati var arkadaslar, yaptiricam musait oldugum bir zamanda, oncesi sonrasi fotograflarini eklerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |