![]() |
|
Beyaz Köpekbalığı karaya çıktı ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2009 Saat 18:56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modifiye sonrası MCCHIP firmasının "Beyaz Köpekbalığı" ismini verdiği BMW X6 satışa sunuldu. 3.0-litrelik turbo motor artık 340 beygir güç (standart modelde 286) ve 660 Nm tork (standart modelde 580) üretiyor. Fabrika üretiminde 238 km/s son hızı ulaşan aracın modifiye sonrası son hızı ise 251 km/s... Önde 30 arkada 40 mm düşürülen süspansiyon, siyah boyalı standart 20 inç jantlar, yeni siyah krom ızgara yeni X6‘da yapılan diğer değişiklikler... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal şekli daha güzel |
|
![]() |
|
kardeşim paylaşım için saol çok fena yaaaaa...:)
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Beyazda jantlar güzel olmuş.
|
|
![]() |
|
AYNISINI 2 GÜN ÖNCE KULLANDIM DAYIMIN AYNI RENGİNİ ALDI ANCAK İSTEDİGİMİZ KONFORU BU ARAÇTA MALESEF BULAMADIM AYNI ŞEKİLDE DAYIMDA BULAMADI ARAÇ ÇOK SERT BİR ARAÇ DIŞARDAN ALBENİSİ VAR 2009 520D BMW VAR BİZİM VE O BANA DAHA KONFORLU GELİYOR VE SONUÇTA PAHALI BİR ARAÇ YAPIYORSUN İÇ KONSOLUDA ÇOK BOŞ ARACIN ÇOK SADE OLMUŞ İÇ GÖSTERGELERİ DÜGMELERİ FELAN KENDİ ŞAHSİ FİKRİMDİR |
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
ben bu kasayı beğenemedim. paylaşım için sağol
|
|
![]() |
|
ben bi tek beyaz köpek balığı tanırım oda EVO 10
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bende köpek balığı sandım yahu..Maşallah bu araçların al benisi kuvvetli
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Vay kemal BMW lerden den inmiyor
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |