![]() |
|
Güneş yanığına boya mı? Kaplama mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2017 Saat 13:52 |
Herkese merhaba,
Malumunuz izmir bu hafta aşırı yağışlıydı. 206 aracıma çadır örtmüştüm. Dün akşam farkettim ki kaputta yanıklar oluşmuş. Gündüz epey sıcak olmuştu çadırı açmamıştım. Sanırım altına da su aldığından boyayı yakmış. Resimden görebilirsiniz. [IMG]http:// ![]() Fırın boya sadece kaputa 200 tl fiyat aldım. Sizce boyatayım mı yoksa kaplama mı yaptırayım. Kaplama mat gri olur ya da gri karbon fiber olur. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakın zamanda satacaksan kaplama yap kardeşim. En az 3 sene kullanırım diyorsan serviste boyat. Orjinal boya gibisi yoktur.
|
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Satmayı düşünmüyorum. Aracım zaten daha önce komple boyanmış yani servis boyası olmasına gerekde yok açıkcası.
200 tl fiyat veren boyacıda profesyonel fırında boya yapıyor. Birebir ton garantiside verdi. En iyisi boyatmak galiba. Folyo heves birazcık ama atraksiyon yapmayayım ben. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
boyalı ise hiç düşünme kardeşim boyat tertemiz olsun derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Aynen, boyalı ise düşünmeye gerek yok. Bahsettiğiniz yerde boyatın gitsin..
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim, değerli fikirleriniz için.
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Araçlarda bana kalırsa yağmurdan korkmamak gerek. Güneş bu şekilde daha tehlikeli. Bende çadırdan brandadan korktuğum için aracıma pamuklu bez örtüyorum beyaz. Şayet yazın güneş yanığından ötürü örtmek istiyorsanız tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Aslında bunun olabileceğini bildiğimden yağışlarda çadırı alıyordum fakat bagaj lastiğinden su almaya başladı. O nedenle su girmesin diye örtmüştüm. Sağlık olsun ne diyelim.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
benim tavanda güneş yanığı vardı. vernikleri kaportacıda temizletip siyah kaplama yaptım. ilerde kaplama atarsa boyatırım :)
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direk boyatın kaplama altta iz belli eder hoş durmaz boyasız olcağına temiz ama boyalı olsun daha iyi zaten 2/3 yaşında bir araç değil boyamadan önce hasardan dolayı olmadığını fotoğraflayın satarkende resimler olduktan sonra sıkıntı olcağını sanmam
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |