|
peugeot 206 otomatik vites arıza |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
göks71
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2017 Konum: kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2017 Saat 18:02 |
iyi günler 2001 model lpg li peugeot 206 1,4 xr bva otomatik vites aracım var aracı 4 sene önce aldım şanzımanda hafif vuruntu vardı o şekilde 4 seneye yakın bindim yokuşta geri kaydırma falan yapmıyordu çekişi falan iyidi fakat 2,3 aydır aracın vuruntuları artdı arada arkadan araba çarpıyormuş gibi oluyor düşük devirde daha çok vuruntu oluyor vites geçişlerinde gaza basınca viteste boşluk varmış gibi oluyor kar spor ışığı yanıp sönuyor araçda geri kaçırma yok pek vites d konumundayken çok dik yokuş rampada değilse geri kaçırma yok çekişi iyi sorun yok bazen vites geçişleri hiç hisedilmiyor bile ama vuruntu ve gaza basınca viteste boşluk varmış gibi ve ileri doğru atma var bazen vites küçültmede sert oluyor yaklaşık bir ay önce muğlaya gittim geldim sorunsuz bunun agrızası nedir maliyeti ne olur bilgilendirirseniz sevinirim kırıkkale de oturuyorum en yakın ankarada tavsiye şanzıman ustası varmı 206dan iyi anlayan uygun fiyata yapabilcek
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bilenler yazacaktır ancak benimde bildiğim kadarıyla 2 adet selonoid valf ve sanziman yaginin degisiminden sonra sorun ortadan kalkıyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |