|
Kış lastiği ve izolasyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2017 Saat 20:11 |
Uzun zaman ardından herkese selamlar. Malum kış geldi çattı, yazlık lastiklerimizi rafa kaldırma zamanı yaklaşıyor. Aracıma ilk defa kış lastiği alacağım için yardımınıza ihtiyacım var. Lassa marka lastik kullanmaktayım ve çok memnunum. Kışlık tercihimide Lassa Snoways 3'ten yana kullanmayı düşünüyorum. Ama iyi veya kötü yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca aracımın ses almasından muzdaribim. Bagaj ve arka koltukların altından doğru geliyor sanki ses. Daha önce uygulayan varmı acaba ? |
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
seni üzmez kardeşim lassa geçen yıl arkadaşımın i10 aldık çok memnundu ankarada kullandı. tabi ozaman montaj kampayası ile lastiğin tanesi 115 tl gelmişti. ses yalıtımı yaptırırsan bir nebzede olsun kesilir. sonuç ta b sınıfı araçların bir çogunda ses sıkıntısı oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ben petlas kullanıyorum sorun çıkarmadı. Lassa çok daha iyidir.
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
lassa snoways kışın taktığımda yazlık petlaslardan daha konforlu ve sessiz oluyor.. Beklediğimin aksine güzel lastik çıktı..
|
|
Macrostr
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bu ebatta lastik fiyatları uygun, Lassa yerine Premium bir lastik tercih etsen cebinden en fazla takımı için 160 TL fazla para çıkar. Conti TS 850-860 ve Nokian WR-D4 ve D3 testlerde son 4-5 yıldır en üst sıraları domine etmiş lastikler. TS850 farklı bir ebadını kullanıyorum, özellikle konforu çok yüksek bir lastik. Bu iki lastik için dünya çapında yorumlar çok olumlu.
|
|
tired06
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende de lassa var dün takdırdım geçen kış çok memlundum sıkıntı yasamadım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |