|
Sola Dönerken Gelen Ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mchtaknc
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2017 Saat 18:37 |
Arkadaşlar selamın aleyküm 206 aracımda direksiyon tam sol yapıp ilerlediğim durumlarda sol taraftan sanki bir demir parçasına sürtermiş gibi bir ses geliyor kalın ve tok sorun nedir yaşayan var mıdır yardımcı olabilir misiniz?
|
|
mustafa881
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa881
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tam kırık direksiyonda ani gaza basmayın, önden çekişli araçlarda aks öndedir. Bu yüzden akis ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Lifte kaldırıp kontrol ettirin.
|
|
Semaviseyyah
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: Ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semaviseyyah
|
Selam bendede aynı ses var bende merak ediyorum, ev tasima filan derken ilgilenemedim bir türlü ve ihmal ettim ama dablumbazdan şüpheleniyorum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
z rotlardır muhtemelen. direksiyonu tam çevirip kontrol edin körükleri yırtılmışmı?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mchtaknc
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar kontrol ettim sağda ve solda iki tane kanca takılacakmış gibi tekerin arkasında şasiye bağlı kanca geçicekmiş gibi iki parça var sağ taraftaki o parça düz sol taraftaki parça ise biraz daha tekere doğru eğrilmiş nedendir bilmiyorum sola dönerken teker o parçaya sürtüyor ve o parça ses yapıyo parça biraz kontrol ettim çok sert bunu çekiç yardımıyla falan mı düzeltiriz ki Tam Olarak Anlatmak İstediğim Parça Düzenleyen mchtaknc - 05 Ekim 2017 Saat 20:53 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mchtaknc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki bu parçanın ismi ne
|
|
tired06
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede oluyo ses sola dönerken bi gösteremedim gidip
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
benim bu resimden anladığım aracın sağ tarafından çekilmiş bu foto ve sola değil teker sağa dönerse iç kısım sürtmesi gerekmez mi?ya da resimde ters açı mı var anlayamadım
|
|
caydogan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
direksiyonu tam kırınca bende de var bir ses ben kendimce çamurluklardan geldiğini farkettim izlerden
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |