![]() |
|
Sıralı Sistem Benzin İbresi Düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 31 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2017 Saat 08:46 |
Aracıma yeni Atiker sıralı sistem taktırdım fakat araç gazda iken benzin deposu full olmasına rağmen yarım depoya kadar düşmüş gösteriyor.Bu sorun hakkında yardımlarınızı rica ederim.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307sw Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tüm peugeotlarda oluyor yani sorun sayılmaz pek araç lpg yi bilmiyor ve şöyle düşünüyor teker döndüğüne göre benzin azalacak diyor ve yol bilgisayardaki yakıt tüketimine göre ibreyi düşürüyor merak etmeyin benzin bitti diye ışık yandiktan sonra 5 10 dk sonra ibre geri eski yerine dönüyor müsüre ışık yandiktan sonra bakıyor
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 31 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin bir çözümü yokmu yani benzin çizelgesinin düşmemesi için?
|
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Scenic 2.0 16v Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16961 |
bizim araçlarda normal bir durum. lpg ciler psa modülü ile bu sorunu hallediyorlar. Ama bence gerek yok kardeşim benim 206 aracımada lpf taktırdım yarım deponun üstünde oldukça benzin sıkıntı olmaz belli aralıklarla resetler olması gereken duruma gelir.
|
|
Tabanvay 1984 model 1 bg :D
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 37 Aracı : 206 1.4 benzin+lpg feline Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Bende alıştım artık yarım depo benzin var. bazen ışık yandıktan sonra yükselmeyince 50 tl benzin atıyorum hemen yukarı çıkıyor.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307sw Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bence ugrasmaya degmez aklına geldikce 50 liralik benzin atarsın olur biter
![]() |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : 41 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa881
Gayet normal. kafana takma...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 2005 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
gayat normal ben başka marka araclardada aynı sorunu yasadım sadece pejo da olan bir şey deyil honda vardı jaz ondada oluyordu audi vardı ondada oluyordu
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 31 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
yorumlarınızı okudum bende de aynı sorun var ama bende yarım deponun biraz altındaydı 150 tl lik benzin almıstım gazı da fulledim 100km gittim tekrar gazı fulledim simdi 150 km falan oldu benzin 0 a indi gaz tek dis yanıyor bu normal mi şehir içi biniyorum full dur kalk cabası bu durum normal mi anlayamadım ?
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |