|
Koltuk altındaki konnektörler |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
nikomedes
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2017 Saat 16:54 |
|
Merhaba,
daha önce Airbag ışığı ile ilgili konu açmıştım, sürekli yanıyordu, bununla ilgili koltuk altındaki konnektörleri kontrol etmek için baktığımda sürücü koltuğunun altında sadece beyaz konnektör gördümi yolcu koltuğunda ise hem yeşil hem beyaz var. sürücün altında sadece beyaz olması normal mi? Resimler aşağıda. |
||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
|
Yolcu koltugundaki bir kabloda emniyet kemeri ikaz kablosu yani bi ağırlık sensorüne bağlanıyor eger yolcu koltuguna biri oturursa ötüyor ama oturmassa otmuyor neden sürücü de yok dersen zaten araba soforsuz gidemez diye düşünmüşler
|
||
nikomedes
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
|
|
ben beyazların emniyet kemeri, yeşillerin ise airbag olduğunu duymuştum. bu durumda sürücü airbag araba çalışır çalışmaz devreye girdiğinden yeşil konnektör yok diyorsunuz anladığım kadarıyla.
herkeste bu şekilde mi acaba? Bir de ben bu konnektörleri söküp takmadan önce kutup başını sökeyim mi?
|
||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
|
Bende 307 var böyle kablo değil bi siyah kutunun icinde 4 5 kablo giriyor bence bi servise sorup öyle sökün kabloları allah korusun bi hatada tüm hava yastiklarini patlatma ihtimali var Düzenleyen Furkan979 - 30 Eylül 2017 Saat 23:08 |
||
nikomedes
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
|
|
308 sahipleri bir bakıp karşılaştırabilir mi acaba?
|
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
|
Unutmazsam akşam bakayım dostum
|
||
nikomedes
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nikomedes
|
|
Bakabildiniz mi acaba?
|
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
|
Unuttum hocam kusura bakma. Yarın gündüz çeker eklerim inşallah |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |