|
206 Gti Şarj Dinamosu yardım.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
garanluk
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2017 Saat 14:41 |
Cümleten Selamın Aleyküm,
'01 Gti aracım. Şarj dinamosu ölçüm yaptığımızda olması gereken değerden 0,5-0,8 daha fazla şarj etmekte. Buda özellikle rölantide aracın tüm ışık aksamının hafif şelale yapmasına neden oluyor. Ankara İvedikte 3-4 ustaya götürdüm, 206 şarj dinamolarının sorun yaptığı ve tamir olmadığını, tamir olsa bile sorunun tekrarlayacağını söylediler. 1-2 ay önce çıkma Valeo marka şd için işçilik dahil 350 TL fiyat aldım eskisini vermek şartıyla. Kafamdaki soru işareti şd ler genel arıza sargı yanmadıysa konjektör arıza veriyor. Bu arızalarda nedense her araçta tamir oluyor 206 larda olmuyor ustaların dediğine göre Sonuç bulamazsam yağmurlar başladığında aracı çekiyorum zaten garaja o sıra sökücem kendi imkanlarımda şd yi tamir ettiricem. olmazsa ustaya bırakıp değişim yaptırıcam. Bu konuda işlem yaptıran, bilgisi olan, tavsiye verecek olanlar lütfen.. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim valla o kadar çok yaptıran olduki forumda şarj dinamosunu bence uğraşmak istemediklerinde olabilir. Bence şaşmazda alsancak oto var bilirsin belki gti konusunda baya bir tecrübeliler istersen oraya gidip ustayla konuş derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |