|
İZMİR'DE TAVSİYE OTO CAMCI |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
childrenofgrave
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2017 Saat 13:31 |
|
Merhaba,
Arkadaşlar daha önce aranızda İzmir'de oto cam değişimi yaptıran ya da bu konuyla ilgili tecrübesi olan bir arkadaş varsa tavsiye edebileceği bir yer söyleyebilir mi? Söke ve Aydın'dan ümidimi kestim. Garanti vermiyorlar. Ön camım değiştikten sonra sensörlerin sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam etmesini istiyorum. Bakıyorum, herkes "İşçilik önemli!" diyor. Sorunsuz kullanan da var problem yaşayan da... Araç 2005 model 307. Hali hazırda sensörler sorunsuz çalışıyor. |
||
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Camcıda önemli ama camda o sensörün çalışacağı şekilde orjinal veya muadili olmalı. Yerli camların çoğunda sensörler çalışmıyor |
||
childrenofgrave
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Eski mesajların çoğunu okudum. "Olimpia taktırdım sorunsuz kullanıyorum." diyen de var, sizin gibi diyen de. Sonuç olarak işçilikte bitiyor iş. O yüzden İzmir'de bu işi yaptırıp sorun yaşamayan arkadaşlardan camcı tavsiyesi istiyorum. |
||
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |