|
Double öneri Piranha C Teyp ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mburakaslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mburakaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2017 Saat 00:12 |
A101'de pirahna c teyp adinda bir indahs buldum. Fiyati da 300tl. Bana cok uygun geldi acaba alsam teyin oraya tam oturur mu deneyen kullanan var mi?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç piranhalara bulaşma kardeşim. o fiyata güzel pioneer teyp alırsın aux-usb-bluetooth özellikli direksiyon kolundanda çalışanları var. hem ses olarak ta daha iyi sonuç alırsınız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de var hocam encore c piranha. dokunmatiği falan güzel, hd video oynatıyor. geri görüş camerası falan var. donma takılma yok açılış süresi kısa. telefon ile kullanım basit ve kullanışlı. daha iyileri var ancak fiyat/performans güzel. sesi de iyi. yerine de tam oturdu kendi çerçevesi yanında veriyorlar zaten. montajcıda bitiyor iş. güle güle kullanın. ancak teknoloji şans işi bana göre. kimisi 2 gün kullanır kimisi 5 sene.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |