![]() |
|
307 1.6 hdi 2006 vites boşluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akadirarslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2017 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akadirarslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2017 Saat 17:45 |
Merhabalar arkadaşar, vitesimde ciddi bi boşluk mevcut. Vitesteyken bile salladığımda 3-4 cm vites gidip geliyor 2. vites geçişindede sanki sola daha fazla bastırmam gerekiyormuş gibi bi durum mevcut. servis halat değişmesi gerekiyor dedi 650 tl sadece halat işcilik hariç. bende vites körüğünü çıkardım baktım. Vites demirinin altında yuvarlak bi bilye gibi plastik var sanki onun oturduğu plastik yuvanın içinde gevşeklik var gibi.
başına gelen varmı ucuz yollu hallebileceğim bi durum yok mu. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
O neymiş öyle ya.. Öyle fiyat mı olur.. ilgili arkadaş>> @sonerkyl
|
|
![]() |
|
akadirarslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2017 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akadirarslan
aynen vites halatı fiyatı öyleymiş, ama başka bi yöntemle halledilebileceğini düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kardeşim servis uçmuş vites halatı 200 tl kadar bir fiyatı olacaktı. bu sorduğun özel servismi yoksa yetkilimi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akadirarslan
öyle galiba internettende araştırdım, yan sanayi halat 300 tl civarında orjinal halat 600 tl den başlıyor neden bu kadar pahalı bende anlamadım. problemin videosunu çekeceğim yükleyebilirsem yükleyeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |