|
Peugeot 308 1.6 HDI Jant Tavsiyesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
mh35
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2017 Saat 14:00 |
|
Arkadaşlar merhaba. 308 alarak aranıza yeni katıldım. Aracım Peugeot 308 Comfort 1.6 HDI. Orijinal jantları duruyor ama 308 CC jantı almayı düşünüyorum. 18" mi olmalı? Olursa yay değiştirmem gerekir mi?
Aracı yormak istemiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hdi motoru çok zorlamazda konforun baya bir düşer kardeşim. senin dediğin jant sanırıme lincancabur modeli. bizim araçlar zaten sert bir süspansiyon sistemide sahip 18 inç jantlar iyi konforun azalır. 17 inç sportium larda kullanılan jantı öneririm. 17 inç stromboli
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
18 alırsan temiz asfalttan hiç inmemen gerekir.. Benim yollarım uygun, ben bulsam 18 alırım..
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sonerin dediği 17" stromboli modeli şahane ondan bulursan tak yoksa 18 takma aracın süspansiyonları çok sert
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
18 aşırı olur konfor kalmaz takır tukur gidersiniz ve her araca da yakışmıyor emanet duruyor. daha üst ve geniş araçlara daha uygun olur bence 508 gibi
|
||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
Valla ebatlarını bilmiyom ama lincanbur jantı öneririm kesinlikle helede beyaz yada griyse bide araç gun metal renkle nokta olur
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
mh35
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Düşünce ve önerileriniz için teşekkür ederim. Lincancabur çok yakışıyor, niyetim o yönde. Dediğiniz gibi 18" konfor olayını çok etkiliyormuş hep bu cevabı aldım. 17" düşünüyorum bu yüzden... Bu arada araç siyah renk
İzmir içinde yardımcı olabilecek bildiğiniz biri ya da bir yer var mı?
|
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307 aracımda 18" Lincancabur, 225/40/18 ebatlı lastik var. Sizin de lastik ebatlarınız aynı olacak evet konfor biraz düşüyor ama verdiği görüntü için katlanılıyor :) Spor yay öneririm yoksa aracın havada durur 18" takınca istediğin görüntüyü alamazsın. Bunların tek eksi yanı biraz konfordan feragat etmen olacaktır.
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Arabayı satıyordun ne oldu?? Sat jantlara talibim.. |
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Uzun zamandır giremiyordum foruma abi kusura bakma biraz geç cevap veriyorum valla arabayı satmaya niyetim hiç yok memnunum çok şükür |
||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |