|
Araç Sigortası.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2017 Saat 22:05 |
|
Geçen sene fiyatların tavan yaptığı zaman millet 1500 tl sigorta öderken ben yeni aldığım 307 me 600 tl sigorta yaptım demem budur ki sigortanın tavan yaptığı zaman 600 ödemişken bugün sigortam 470 tl çıktı 7 nci ve son basamaktayım bu fiyat bana fazla geldi. sigortamın bitmesine 25 gün var.
yanlış değilsem banka ve ptt de araç sigortası yapıyormuş yaptıran varmı varsa fiyat farkı nasıl ? |
||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
Gecen sene arkadasim 2 bankaya basvurmustu hemen hemen ayni fiyat veriyorlar ki 470 tl bulunmaz bir fiyat uzun zamandir görmedim bu fiyata sigorta :)
|
||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
şuan arkadaşım aradı anadolu sigortadan 452 tl çıkmış bu bile bana çok ben önceki arabama 161 tl sigorta yapmış biriyim. 5 yıldır hasarsızlığım var bu fiyat olmamlı bence.
|
||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
Haklısın türkiyedeki sigortalar ciddi pahalı ama suan sigorta piyasası yangın yeri :) biraz daha bekle son güne kadar belki daha düşük bulursun |
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sbm.org.tr den fiyat aldınız mi?
Eski fiyatları görmeniz imkansız maalesef. |
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
şuan aldım malesef durum aynı anadolu 452 diğerleri 470 malesef hiç indirim yapılmamış aynı sigorta devam sözde düşecekti.
|
||
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben geçen yıl halkbanktan yaptırmıştım uygundu diğer yerlere göre bi sorun isterseniz
|
||
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben 750 ye yaptirdim gecen ay
|
||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
||
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçen Yıl 630 a yaptırtım ondan önceki yıl 570 di ondan önceki yıl 180 :) bakalım bu yıl başı ne kadar olacak gazamız mübarek olsun
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
180 ni hangi yıl yaptınız ?
|
||
Kocak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yanlis hatirlamiyorsam 3 donem onceki sigortami 183 liraya yaptirdim
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
hangi yıldı şimidi karıştı geçen yıl sigortalar tavandı :) 600 ü bulan seviniyordu 180 mucize demek eyer 2016 ise |
||
Kocak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok 2016 değil 3 dönem önce 2014 2015 falandan bahsediyorum
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
Bahsettiğiniz dönem bende uno vardı 160 tl ye yapmıştım :) artık nerde o paralara sigorta yapmak bana yine çok gibi geldi 452 tl ama mecbur bunu yaptıracam ama son güne kadar bekliyecem..
|
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
doğru söylüyorsun bende diğer aracıma erken yapmamıştım son günü bekledim 21 tl fazla ödedim artık sağlık olsun diyelim bi kaç gün daha bekler öyle yaparım.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |