|
2008 1.6 Bluehdi Etg6 Hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cimbomaniac
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cimbomaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2017 Saat 14:06 |
Herkese Merhaba;
İsmim Gökay.2008 Dizel Otomatik almayı düşünüyorum.Dün test sürüşü yaptım.Aracı çok beğendim ancak vites geçişleri çok sıkıntılı geldi.Geçiş sırasında gaz kesiliyor araç sanki durup bir anda hareketleniyor.Tek tereddütüm şu anda bu.Kullananların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar gökay bey formumuza hoşgeldiniz. Malesef etg6 şazumanda otomatikleştirilmiş manuel şazuman olunca bu vites geçişlerini hissetmenize vites geçişlerinin kararsızmış gibi olmasına sebep oluyor. bu şanzumanları kullanan firmların bir çoğunda böyle malesef. etg6 yerine benzinli versiyonlarında verdikleri eat6 tam otomatik şazuman kullansalar daha güzel olurdu. Peugeot bu konuda benim gözümde geride kaldı açıkcası. Tabi dizelin yakıt tüketimi ve gücü benzinli modeli ile kıyaslamamak gerekiyor. Hatta kayınçomda c4 cactus var aynı şazumanı kullanıyor. vites geçişleri aynen sizin dediğiniz gibi biraz seri kullanımda çok iyi hissediyorsunuz. Normal kullanımda da vites erken geçtiği için stop edecekmiş hissi veriyor aynen. Yakıt tüketimi konusunda sizi üzmez ama dediğiniz gibi otomatikleştirilmiş şanzuman olduğunda vites geçişleri sizi rahatsız edecektir. c4 cactus 1 yılı aşkın süredir bizde ve şimdiye kadar ne motor nede şazuman ile ilgili sıkıntı çekmedik. şuan km 15000 küsürlerde.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |