![]() |
|
BALATA DEĞİŞİMİ ORJİNAL Mİ YAN SANAYİ Mİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
poyraz0534 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2016 Konum: İstanbuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyraz0534
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2017 Saat 22:00 |
Arkadaşlar Merhaba,
Peugeot 106 Xr 1998 Model Aracım var.. Balataları bitti değiştireceğim ama internette iki şekil var. biri orjinal biri yan sanayi sanırım sizce hangisini almalıyım ?? NOT: link vermek yasaksa kusura bakmayın bilmiyorum |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yan sanayi taktırdım 1.5 sene sonra diskleri eğdi komple değiştirmek zorunda kaldım ben
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Kocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal al kardesim kafan agrimasin daha uzun sureli kullaniyosun emin ol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |