|
Peugeot 308 direksiyon sertliği ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2017 Saat 22:52 |
2010 model 308 aracımın direksiyonu bana baya sert geldi. Genel itibariyle böylemidir yoksa birşeylermi eksik direksiyon hidrolik yağı seviyesi normal
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sıkıntı yok hocam hep öyle zamanla alışıyorsun zaten
İlk başlarda ben de kafama çok takmıştım servisi falan aramıştım ama sıkıntı yokmuş |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106-206 nın direksiyonunda sert yumuşak lastik taksak biraz yararı olurmu acaba aracın üzerindeki lastikler eski biraz yenilicem zaten |
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
lastiklerin eskiliğiyle alakası olduğunu sanmıyorum ki olsa bile eski lastikte daha kolay dönmesi gerekir.
lastiklerin ebatıyla biraz ilgili olabilir sonuçta 205 mm genişlikte lastik kullanılıyor |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |