![]() |
|
Peugeot 308 yol bilgisayarı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2017 Saat 22:47 |
Merhaba arkadaşlar
yeni aldığım 308 in yol bilgisayarında sorun var ortalamaları sürekli 17 lt civarı gösteriyor ama gerçekte yakıt 6 - 6.5 lt civarı. kalan km ve gidilen km doğru gösteriyor bu tarz bir sorunla karşılaşan oldumu ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi km/L olmasin o deger bazen karisiyor L/100km ile KM/L
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ona hiç bakmadım bilmiyorum ekrandaki yazılarda düzgün gözükmüyor biraz bozuk gibi duruyor yarın aracı bakımdan alınca bakıcam |
|
![]() |
|
senin dediğin gibiymiş @Alicilik ayarlardan düzenledim normale döndü sağol
![]() |
|
![]() |
|
erdlyms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2018 Konum: Ankars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
@gökhan kardeşim l/100 e nasil dönüştürdün
|
|
![]() |
|
Tam hatırlamıyorum aracı değiştirdim yinede teyp üzerindeki menüye bastıktan sonra birimler vardı sıcaklık va olduğu gibi ordan değiştirmiştim
|
|
![]() |
|
erdlyms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2018 Konum: Ankars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Buldum teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Aramıza hoşgeldiniz. Ankara da iseniz peugeot 308 ankara grubumuz hocam facabook ta ara ara buluşmalarımız organizasyonlarımız oluyor. Aramıza sizide bekleriz aracınız ile ilgili ankarada usta ve yedek parça konusundada yardımcı oluruz.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |