|
307 önden gelen ugultu sesi... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
seduray
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2017 Saat 22:47 |
https://youtu.be/wPyqYcA-nBI
Aracta videodaki gibi bir ugultu sesi vardi. Ses ara sira geliyordu. o yuzden sesi ustaya dinletemedim . Bi ara Sesi kaydedip ustaya dinlettim. usta sağ aks orta rulmani değiştirdi. Daha önceden sağ teker rulmani değişmişti. Şimdi az da olsa arada bir yine ses geliyor. Aynı sorunla karşılaşıp da sorunu çözen var mı. Teşekkürler. . Düzenleyen seduray - 26 Ağustos 2017 Saat 11:24 |
|
2004 Peugot 307 XR 1,6 Otomatik (LOVATO LPG)
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Özellikle yaptığı hız ve ya vites var mı ? şanzımandan gelme ihtimali olabilir rulmanlar değişti ise. tam emin olmamakla bana öyle gibi geldi. benimkinde de biraz yapıyordu yağ eksikmiş tamamlattım ses falan gitti çünkü.
|
|
seduray
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2000-3000 aralığında 70-80 km hızlarda giderken oluyor. Ancak ses her zaman olmuyor. O yüzden nereden geldiğini kestirmek zor.
|
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
banada şazuman gibi geldi hocam. arkdaşımızın dediği gibi şazuman yağını kontrol ettirin. birde bu ses motor soğukkende geliyormu yoksa sadece sıcakken mi geliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ersinyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Üç ayrı tekerlekte rulman dağılmasını yaşadım, duyulan uğultu hiç bu kadar ince tonda değildi. Rulman uğultusu 70'te başlıyordu genelde.
- Direksiyon belirli bir açıdayken seste değişim var mı ? - Yokuşta boşa aldığınızda da aynı sesi duyuyor musunuz ?
|
|
seduray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motor sıcakken yapıyor. Ses olduğunda direksiyonu birkaç kez sağa sola hareket ettirdigimde ses kesiliyor. Sanziman yağı değişeli 50 bin oldu.
|
|
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eksilme kaçırma olmuş olabilir. ayrıca 50 bin de az bir km değil kontrol ettirip tekrar bakın sesin durumuna. eksik varsa tamamlarlar pek bir şey tutmuyor zaten.
|
|
whisky
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada direksiyon pompası da olası sebepler arasında değerlendirilebilir.
|
|
seduray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta, "direksiyon pompası olsa sürekli ses yapar" dedi. Direksiyon yağı temiz, herhangi bir eksilme yok. Başka bir usta direksiyon pompası olabilir dedi. Sorunu çözmek icin sesin sürekli gelmesini bekleyeceğiz artık.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |