![]() |
|
308 hdi 2008 model hız sabitleyici? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Rewival ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2017 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2017 Saat 01:00 |
|
Merhaba herkese ben de 308 aldım aranıza katıldım fakat bir sorun var aldığım arac premium paket bu pakette hız sabitleyici Yok mu
Bana satıcı Yok dedi bende şaşırdım ayrı alıp takıyormuşsun dedi fazla kullanmadığım icin üstüne düşmedim dedi Araçta kol yeri kapalı küçük bir plastik parça ile ekranda ise simgeli tuşu var ama basıyorum bir işlevi Yok Bu konuda beni aydınlatacak biri varmı Hani vardı bozuktu söktüler mi yoksa premium paket bunu barındırmıyorum? 1.6 hdi manuel 110 luk 2008 model premium paket |
||
![]() |
||
Rewival ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2017 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
imzamdaki linkden ve ya buradan ulasirsaniz yardimci olurum. Ankarada bu isi yapiyorum.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
ali arkadaşımız yardımcı olur. ama bana sanki sökülmiş gibi geldi. neden diyeceksiniz alt kapak tam yerine oturmamış.
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o basmaya çalıştığınız tuş sanki göstergelerin ışık şiddetini değiştiren tuş gibi geldi 308 kullananlar daha iyi bilirler tabi
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
aynen o ışık şiddetini ayarlamaya çalışan tuş. arkadaşın göstermek istediği display ekranda cruse ibareleri var. acaba vardıda söküldümü kol diye soryor. :)
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alt kapağı büyük ihtimalle o Bluetooth kite benzer şeyi oraya almak için sökmüşler ve yerine oturtamamışlar.
O düğme Soner in dediği gibi gösterge ışık seviyesi. Kol alıp pp2000 le tanıtılması gerek. Sonrasında direk kullanılıyor, yanlış hatırlamıyorsam serviste kol fiyatı 200-250 idi ama servislerin çoğu biz takmıyoruz yasak diyo. Ben aliexpress ten 14 dolara aldım birine taktırdım ama kaç para verdim onu hatırlamıyorum. |
||
![]() |
||
|
Merhaba arkadaşlar tüm cevaplara teşekkürler
Evet Ankara'da 2 tane yetkili servisi aradım aracın şase no verdim baktırdım bu pakette hız sabitleyici olmadığını söylediler ancak takılabildigini söylediler 330 tl diğer servis ise 380 dedi Ben premium pakette nasıl olmaz diye şaşırdım açıkçası ... yada bozuk mu niye sökülür gibi şeyler geldi aklıma Ben öncesindede 307 premium paket kullanmıştım zamanına göre bagagı dolu bir araçtı Hız sabitleyici benim çok kullandığım birşey değil sadece gerçeğin ne olduğunu merak ettim şehir içinde kullanıyorum sürekli uygulatmayacağım şimdilik ... saygılar herkese |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Evet o tuş Işık'ları biraz açtı şiddetini kapadı bastıkça :) başka bir işe yaramadı :)
Düzenleyen Rewival - 23 Ağustos 2017 Saat 02:33 |
||
![]() |
||
|
Bence uygulatın hocam servisler uçuk fiyat veriyor. Ben 206 benzinli aracıma uygulattım çevre yolunda bile açıyordum emin olun yakıt tüketimini baya bir etkiliyor. Maliyer çinden aliexpresten aldım 15 dolar 55-60 tl geliyor. Ankaradan ali arkadaşımızada açtırdım 120 tl civarlarına maliyeti oluyor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
|
Merhaba peki hocam aldığınız satıcı kim
Bana link atabilirmisiniz ordanda bişeyler aldım çok geç geliyor ama parası icin değermi değer tabi Birde peugeo bu kolu taktırmaması gerekir hiçkimsenin diye açıklaması falan olmuş tehlikeli gibi şeyler duydum doğrumu dedikodumu anlamadım |
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
ben aldım gecen haftalarda 12 günde elime ulaştı. bende cok kullanmıyorum ama arada yol boş olunca acıyorum cok rahat oluyor gercekten.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Insan lar bardagin bos tarafini gostermeyi severler kimse dolu kismini gostermez.
Ben her yere yaziyorum demekki benim yazima denk gelmemissiniz. Hiz sabitleme aracin orjinal sistemi. Kaldi ki her ihtimale karsi manuel arac da sifir sikinti debriyaj pedali var. Yaptirmayi dusunurseniz Ankara da yardimci olurum. 300den fazla araca uyguladim. |
||
![]() |
||
|
Tamam hocam ben kırıkkaleliyim eğer yaptırmak istersem burdan sizi bulup iletişim kuracağım çok teşekkür ederim insan bilmeyince onun bunun ne dediğini takip ediyor bir kaç yerde görmüştüm bu olayı artık ne kadar nedir bilmiyorum Ben aradım servisi servis zaten takmayız falan da demedi internetten okudum sadece
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |