|
307 sw cam tavan güneş sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2017 Saat 01:54 |
Iyi akşamlar arkadaslar konuyu kısaca size anlatiyim arac 307 sw bunlarda cam tavan var iyi hoş ama yazın açınca icinde eriyosunuz arabanın, güneş direk tepeden kafaniza geliyor. Gunes bulunca kapat bulutda ac yaparsamda tavan perdesi bozulacak diye korkuyorum acaba bu cam tavana icten güneş korumasi icin film yapilabilirmi yapilirsa nasil bi film olmali nerde bulurum yardım ederseniz sevinirim simdiden teşekkürler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Furkan 2 yada 3 numara flim çektirmek en güzeli olacaktır. 3m - zibeart gibi kaliteli markaları tarcih edebilirsin. benim bildiğim bir yer yok bu markaları bir çok yerde bulabilirsin ama her yerede inan ma sonra çin mali iteliyorlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkür ederim hafta sonu bi bakayım film cektirincede cok koyu olmasını istemiyorum ama bakicaz artık
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |