|
307 1.4 hdi intercooler/turbo büyütme |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2017 Saat 19:43 |
|
Cümleten Selamün aleyküm Peugeot ailesi. Durduk yere aklıma performans arttırmak, intercooler ve yazılım geldi yapmayı planlamaya başladım. Aracıma intercooler takarsam + sı ve - si neler olur? Egryi temizledim ama onuda iptal edicem galiba. Daha önce yapanlar bana anlatabilirmi? Eğer daha önceden konusu açılmışsa linkini atabilirmisiniz?
Düzenleyen Orçun.Dmr - 28 Şubat 2018 Saat 23:35 |
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
https://forum.peugeotturkey.com/search_results_posts.asp?SearchID=20170817194728&KW=%DDntercooler+montaj Umarim isinize yarar. |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Arama sona erdi veya bu aramayı yapma izniniz yok diyor
|
||
|
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35968&KW=%DDntercooler&PN=1&title=14-hdi-intercooler
Bu linki dener misin Düzenleyen ALLEX - 17 Ağustos 2017 Saat 20:17 |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Sonunda bulabildim intercooler ile ilgili bir konu teşekkür ederim Ama yinede sizlerden bi fikir almak isterim
|
||
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
artısı tabiki olacaktır . Hiç bir sıkıntı çıkarmaz düzğün motajı yapıldıktan sonra
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyub abi yaptı hiç sıkıntızı kullandı. Canavar gibi olmuştu araba
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Montajını kendim yapıcam el becerim var. Sadece intercooler ile kalmayıp yanında yazılımda atıcam. Benim amacım 17 jantı taktıktan sonra hantallaşmaması ve gaza bastığımda koltuğa yapıştırması
|
||
|
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Çıkmacıda 307 1.6 hdi intercoolerini sordum ve 180 tl lik fiyat aldım sizce ucuzmu yoksa pahalımı? Birde üstündeki turboya west gate ayarı yapıp performansı biraz daha arttırılabilirmi? Ayriyetten oto elektrikçi arkadaşımdan duman attırmayacak bi şekilde atılacak olan yazılımın fiyatınada 650 tl aldım ve tavsiye etmedi, etmemesinin sebebide "Makinenin ömrü 10 yılsa 5-6 yıla düşürür." dedi doğrumu?
|
||
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
maddi sıkıntınız yok ise bunlarla uğraşılır ama bana kalırsa aracınızı satıp 1.6 hdi olan bir makina alsanız daha sağlıklı olur
|
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Aracım 7 yıldır bende olduğu için ve ilk aracım olduğu için satmaya hiç niyetim yok hocam böyle temiz bi 307 yi bi daha bulamama korkusu olduğundan dolayıda satmaya niyetim yok Şu anda maddi bi sıkıntım yok Allah'a şükür |
||
|
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Güncel yapayım dedim. otomatik 1.6 307 ile ufak bi hızlanma yaptık 1 boy önde bitirdim yarışı. Turbo bakımı yapıp egr yi iptal edince performansı hissedilecek şekilde arttı öfkeli aslanın.
|
||
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maşallah :) nazar değmesin
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Teşekkür ederim hocam cümlemizin aracına nazar değmesin
|
||
|
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Bugün boş durmayıp makinist arkadaşımın elinde olupta ihtiyacı olmadığı 307 nin intercooler hortumlarını 2 paket sigara karşılığı aldım. Kafaya koyunca gerekli parçalar tek tek alınıyor.
|
||
|
||
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
|
şimdiden kolay gelsin :)
Ben yaptım gayet memnumum EGR iptali Yazılım Intercooler Kat içi boş 1.4 HDi 68hp olan aracım, şuan kaç hp bilmiyorum. 17" RC Jantı takılı klima açık olduğunda bile gayet güzel hızlanıyor eskisi gibi gitsem mi gitmesem mi düşüncesi yok araçta, ekstra olarak hybrid turbo var aklımda maddiyattan dolayı şuan için yapamıyorum. İmkanınız varsa size tavsiye ederim. |
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Teşekkür ederim bendede şu anda egr iptali, kat iptali var ve eskisine göre daha iyi gidiyor. Bende yazılım yaptırıcam fakat duman atarmı atmazmı diye aklımda soru işareti var. Sizin araçta duman varmı? Ve 1.6 hdi gibi çok seri bi hızlanması varmı? Hybrit turboyu şuan araştırıyorum fakat bulsam bile intercooler ve yazılımdan sonra alıp takabilirim.
|
||
|
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Unutmadan sormak istediğim bir soru daha var. 1.4 hdi araçlarınızda hangi yağı kullanıyorsunuz? 7 yıldır 10W40 kullanıyorum acaba doğrumu benim kullandığım yağ?
|
||
|
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Doğru yağ kullanıyorsunuz sıkıntı yok kardeşim
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
Orçun.Dmr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Teşekkür ederim hocam
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |