|
207 1.4 VTİ Hararet Müşürü Nerde |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
karakartal71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2017 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karakartal71
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2017 Saat 22:59 |
arkadaşlar arabada hararet sıkıntısı var araba soğuk fakat arabayı çalıştırınca fanlar açılıyor motor ısı arızası vriyor hararet hemen 120 oluyor müşür bozukmuş müşü aldım neyse sanayiye götürdüm bu olmaz dediler yeri bile bulamadılar allah aşkına biri yerini söyleyebilirmi müşürün takılı oldugu yer neresi ? ACİL ACİL ACİL
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. düzgün usta bulmak gerçekten zor fotoğraftaki 10 numaralı parça |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
karakartal71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2017 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karakartal71
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
orada değilmiş bugün baktırdım müşür sadece değişemezmiş termostat kulesi ile değişecekmiş filan dediler müşür yanlış dediler müşür kodu doğru ama müşürü yine bulamadılar galiba tam olarak yerini tarfi etme imkanı olan varm ı? arkadaşlar ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |