![]() |
|
Peugeot 307 marştan sonra abs tekrar yanar mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2017 Saat 23:21 |
Arkadaşlar arabayı çalıştırmadan önce kontağı açıp ışıklar sönene kadar bekliyorum.. abs ışığı sönünce çalıltırıyorum. Araba çalıştıktan sonra abs ışığı yanıyor ve 3 kez stop yanıp sönüyor. . 2 saniye sonra herşey normale dönüyor.. bu hep böylemidir benim arabada sorun mu var.. aracım. 307 2004model 1.6 otomatik benzinli. Lpg de var.
Araba marşa basınca bazı elektrik aksamları devre dışı bırakıyor.örneğin teyp.çakmaklık vs.. sensörleri marştan sonra tekrar kontrol ettiği için mi yanıyor acaba Teşekkür ederim |
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çalıştırmadan önce sönüyor ve çalıştırdıktan sonra da sönük kalıyor bizim modellerde. lastiğe gelen abs soketi veya adı her neyse tozlanmış olabilir, eğer lastik çıkarıp taktıysanız ve ya bir işlem yapıldıysa hata verebilir yerinden oynamış olabilir, söküp tekrar takarak deneyebilirsiniz. ön düzen yaptırdığımda rotlar vs bende sürekli hata veriyordu ama yüksek devirde gaz verip frenlemeler yapınca hatayı kesmişti araç boşta iken. kısacası marştan sonra yanmaması gerekiyor.
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü zayıflığından olabilir, marş anında çok akım çekiliyor, bende de kışın oluyor, aküyü ölçtürmekte fayda var
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stop yazısı da 3 oez yanıp sönüyor.sonra herşey normale dönüyor.. ilk aldığımdan beri öyle olunca bana normal gelmişti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |