|
29.5 lt depoya 32 lt gaz basmak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2017 Saat 19:03 |
||
MErhaba
Aracimin deposu 29.5 lt alıyordu bu gun baska bir yerden gaz aldim fişe baktigimda 32.5 lt gaz verilmis gorunuyor bu m mumkun mu yoksa hile mi yapiliyor. |
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bazı istasyonlarda basınç yüksek olabiliyor. Benim lpg bitince bazı istasyonda 24 litre basınca dolumu durduruyor.baska istasyonda 27 litre bile basıyor. Tamamen istasyonun basıncı ile alakalı.
Öncelikle depo kaç litre. Üzerinde yazar. Eğer üzerinde 30 litre yazıyorsa ve 32 bastık diyorlarsa hile vardır. Lpg depoları güvenlik amaçlı %80 i kadar dolar, şamandıra o kadarına izin verir. Ama 36 litre yazıyorsa 32 bastilarsa hile oluduğunu sanmıyorum. Gittiğiniz km göre hile olup olmadığını anlayabilirsiniz. Ama şuna dikkat edin sürekli depoyu fullemek sıkıntılı olabiliyor böyle zorlaya zorlaya fazla basa basa şamandıra bozuluyor. |
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kontrol edecegim . |
|||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İşten güçten yeni baktım depo altına.35lt yazıyor. 32,5 bastıklarında lpg sapıtıyor bazen depo dolu olmasına rağmen boş gösteriyor bazen tek diş dolu gösteriyor. Biraz harcayınca düzeliyor. Bundan sonra 28 litre alacağım,doldur demeyeceğim. Pompadan böyle belli bir litre verebiliyorlar mı Düzenleyen x571 - 20 Ağustos 2017 Saat 12:43 |
|||
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
İstediğiniz kadar litre alabilirsiniz. Bence 26 falan daha ideal ama yinede karar sizin.
Düzenleyen tsufrankwoli - 20 Ağustos 2017 Saat 12:06 |
|||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
O da mantikli. Tam Karsilastiramadim ama 29 Lt ile sehir disi 490 km yapiyordum 32 Lt ile de ayni km gidiyorum sanki. 29 Lt doldurup deneyecegim sonra da olmasi gerektigi gibi dolduracagim yoksa bozacaklar bir yerleri. |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |