![]() |
|
Oto teyp elektrik bağlantıları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2017 Saat 09:36 |
|
Merhabalar,
peugeot 206 aracımın cumartesi orjinal teyp i söküp yerine başka bi teyp aldım, anten ve diğer bağlantı aparatı olmadığı için yakın bir elektrikçiye hemen bağlattım. fakat kontağı kapattıktan sonra teyp kapanıyor ve tarih ve kayıtlı radyolar sıfırlanıyor çözüm konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı , Kırmızı ve sarı elektrik kablosunu beraber mi bağlayınca düzelir yoksa ayrı bağlayınca mı. akşam denemek istiyorum.
|
||
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim araçta sarı sarıya kırmızı kırmızıya bağlıydı dediğiniz sorun oluyordu. şimdi sarı kırmızıya , kırmızı sarıya bağlı ve sorun yok. sizdeki sorunda bu şekilde çözülür |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
çapraz bağladınız yani, akşam deneme yapıcam. bakalım ne olacak
|
||
|
||
![]() |
||
nbol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam aynı sorun bende de vardı araçtaki sarı kabloyu teybin kırmızı kablosuna, araçtaki kırmızı kabloyuda teybin sarı kablosuna bağlayın sorununuz düzelir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
tşkler deneyip sonucu yazarım
Düzenleyen hasayduman - 24 Temmuz 2017 Saat 17:23 |
||
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
teyp pioneer ise sarı ve kırmızıyı yer değiştirin,
geçen ay benimde başıma gelmişti. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
Simdi denedim oldu. tarih ve radyo hafizasini unutmuyor artik, yorum yazan herkese tskler..
Düzenleyen hasayduman - 24 Temmuz 2017 Saat 21:45 |
||
|
||
![]() |
||
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
|
sarı hafıza kırmızı ana (+) dır
|
||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Hazır konusu açılmışken, bağlantı ile benim de sorunum var çok önemsemiyorum ama sorun yani :))
Kontağı marş öncesi konumuna getirdiğimde, yani 2 kademe çevirdiğimde teybim açılabiliyor. En azından tek tık çevirdiğimde açılsa daha iyi olacak, ibreler falan geliyor öyle açabiliyorum teybi. Bu nasıl bir bağlama şeklidir anlamadım. Bizim orjinal teyplerde olduğu gibi kendini eco moda alması için bir bağlama şekli var mıdır ? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |