![]() |
|
satılık dizel 206 120000 km |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2017 Saat 11:19 |
arkadaşlar aracımı satılığa çıkardım isterim ki forumdan bir arkadaşımıza nasip olsun.çok masraf ettim çok özendim hiçbir masrafından kaçınmadım.bilen bilir forumdan arkaşlar az çok tanır beni ve aracımı. en son baskı balata ( 2 defa ) şanzuman yağ+filtre takımına kadar sıfırladım.yürürü çekişi gidişi hatasız durumdadır. Geçen hafta Çanakkale turuna çıktım 3 yetişkin+ 1 çocuk+full bagaj+full klima orta kademede açık halde 200 tlye 900 km mesafe gittim lamba yanmadı henüz ortalama sürat 105 olarak kullandım. yani yakıt konusunda da gayet iyi. Lastik jant sıfır sayılır 2000 km gitmedi bile. Değişensizdir. Sol çamurluk boyalı aldım sadece ama çok derin çizikleri ve boya solması vardı.ilk paylaştığım resimlerinde herkes bunu söylemişti ben de kafama taktım her aşamasını resimleyerek bel altı boyattım canavar gibi oldu. Her yönüyle ve özellikle bu yaş ve km resine göre uzun yıllar kullanılacak bir arabadır buna kefilim. Son Çanakkale turunda küçük geldiğini bir kez daha anladığım için ortak aile fikri ile satışa çıkardım.daha geniş bir araç bakıyorum en azından dizel 307 bakacağım Yazacak çok şey var ama fazla kalabalık etmek istemiyorum. ilan no yu paylaşıyorum.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar ..
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Arkadaşlar aracım gerçekten temiz ve masrafı hiç yok. İlanım günceldir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
İlan günceldir
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar. bende 308 arıyorum bakalım ya gönlümeze göre bir araç buluruz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
İnşallah sende bulursun abi kısmet artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |