![]() |
![]() |
Peugot 306 hava üfleme motoru sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2017 Saat 14:17 |
Selamlar, Hava üfleme motoru en son kafasına göre çalışıyordu, diğer forumlardan sorununun roleden olabileceğini öğrendim, fakat rolenin yerini bulamadım. Sıcak ve soğuk hava üfleme motoru rolesinin yerini bilen var mıdır? Teşekkürler.
|
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 33 Aracı : 308 1.6 vti 120 bg Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10515 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servis box tan baktım sadece parça açılımı var hocam çok detaylı göstermiyor. orta konsol ızagaralarının arkasında gibi gözüküyor.
|
|
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |