![]() |
|
arkadan gelen gıcırtı sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
alibrn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2017 Saat 14:05 |
|
arkdaşlar iyi günler 206 sahıbıyım arka taraftan dehset decerecde gıcırdı gelıyo bazen kesılıyo 4 5 gun sonra tekrardan başlıyor gecen gunuzun yol yaptım muglagının bozuk yollarından gectıkten sonra 1 hafta ses kesılmıştı yıne başladı bugun ustam torsıyon burç fılan dıyor alt takımcıya goturdum arabayı oda dıngıl fişeginden dıyor sızce hangısınden bıede ne kadara patlar bana teşekkur ederım sımdıdıden
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
torsiyon sorunu duruma göre 500-800 tl arası tutar.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
alibrn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|
kesın cozum oluyomu pekı
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
usta işinin ehli ise düzgün olur. zaten parçların birçoğo sıfır ile değiştiriyor. sorun çıkarsada büyük ihtimal tornacıdan kaynaklanır.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende de ara sıra geliyor bu ses. Arabaya kalabalık bindik mi oluyor sanki. Bir süre yapıyor sonra kesiyor ses yok. Kapıdan mı diye şüpheleniyordum ilkte ama ona benzemiyor gıcır gıcır. Torsiyonda yaptırdım ben aracıma sağ arkaya bu sefer sol arka mı istiyor torsiyonu mu bozuldu. Baya da pahali bir işlem 500 lira kaçmıştı benim geçtiğimiz ocak.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |