![]() |
|
Motordan gelen sesler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan541 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2017 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan541
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2017 Saat 19:42 |
Merhaba arkadaslar yeni bi 206 aldım aldıktan 3 gün sonra fan çalışmamaya başladı ve hararet göstergesi 90 sanın üstüne çıkmıştı gördüğümde sonra aracı durdurdum kaputunu açtım ve motor suyuna açarken taştı biraz bekledim suyu çekti su ekledim sonra aracı ertesi gün çalıştırdığımda motordan şık şık şık sesler gelmeye başladı ve egzosdan farklı bi ses geliyodu bu neden acaba bilgisi olan varmı yardım edermisiniz
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin furkan. aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. aracın silindir kapak contası yanmış olabilir. motordan ses gelmesi çok iyi bir alamet deil malesef subaplar vuruyor olabilir. egzoz manifoltuda seçenekler arasında. fan için fan röleleri var onlar arızalı olabilir yada fan reziztansı bozulmuştur. yani duruma göre 250 tl ile 1500 tl arasında maliyet çıkarabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |