![]() |
|
Nuke arka teker acil yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
memo32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2017 Saat 11:22 |
![]() sağ arka tekerimden gelen ses sureklı tak tak vurma sesı ozellıkler hafıf tümsek yerden geçememe rağmen cok ses gelmesı cozum bulamadık arkadaşlar sag arka tekerım yolda gıderken arkadan başka araç baktığında teker dışa doğru sallana sallana gıdp geliyor arkadaslada denedik trafıktede bır cok kışı uyardı lastık tellerı kırılmış dedıler degıstırdım olmadı bıjonlar sağlam degıldel tam oturmuyor dedıler degıstırdım hala devam edıyor 80 90 km hıza cıktıfımda duz yolda bıle tak tak dıye oldukça rahatsız edıcı ses geliyor ve teker dışa doğru yamuk duruyor sızce ne yapmalıyım hangı ustaya gıtmelıyım acıl yardım lütfen |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun torsiyon sizlere ömür anlattığınıza göre.güvendiğiniz bir ustanız varsa gidin ondan sonrası tornacı işleri oluyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorun arka torsiyon malesef 500-700 tl arasında duruma göre bir masraf çıkaracaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
memo32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |