|
206+ heryerinden ses geliyor yolculuk yaparken |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Atakan21
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2017 Konum: 31900 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2017 Saat 12:16 |
|
Herkese Merhaba aracım 206+ şehir içinde parke yolda giderken veya çok küçük bi çukura girdiğimde bile arabanın müzik çalar ve klima bölümünden ses geliyo tıkırtı gibi acaba vidaları falanmı gevşemiştir yoksa pejonun genelimi böyle bide pandizottan aşırı ses geliyo küçük çukurlarda bile buna bi çözüm yokmu
Düzenleyen Atakan21 - 26 Mayıs 2017 Saat 12:17 |
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
araçlarımız ne yazık ki böyle. segmenti gereği bundan fazlası beklenemez. benim aracım da 2006 model bazen geliyor bazen gelmiyor bu sesler. sıcak ve soğuk havalarda plastik parçalar ses çıkarabiliyor.biraz müziğin sesini açıp gezerseniz çok daha güzel olur :)
|
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence o bölgede bir şeyler gevşemiştir. Ayrıca tepe lambasını kontrol edin tırnağı kırık yada gevşekse araya kağıt felan sıkıştırın. Ben olsam sorunun üstüne giderdim. Ayrıca torpido gözünde ya da kapı ceplerinde vs metal vs parça da hareket ediyor olabilir.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
klima panelinin oradan ses geliyorsa teyp kontrol et birşeyler gevşemiştir. teybi söküp kontrol diğer sesler için yapacak pek biyşey yok yada 500-600 tl verip komple ses yalıtımı yaptırabilirsin kapılara taban halısının altına vs.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
|
Hocam sen 206+ ile şikayetçiysen biz ölelim soğuk havalarda geliyor sıcak havalarda gelmiyor böyle idare edicez çünkü kapı döşemesinden torpidoya kadar sert plastik benim aracımda da arka bagajdan çok ses geliyordu a101 den kauçuk malzeme olan kapı fitili alıp bagaj pandizotun çevresine çektim ses azaldı
|
||
Atakan21
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2017 Konum: 31900 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Atakan21
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kontrol edicem
|
||
Atakan21
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen Vidaları gevşemiş olabilir
|
||
Atakan21
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Pandizotun etrafını nasıl yaptınız
|
||
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 var bizde tık ses yok torpido acılmış olmasın daha önceden sökülmüş yani
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Silikon sprey kullanın trim seslerini kestiği söyleniyor
|
||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Pek etkisini göremedim. Bir kaç yerden ses geldiğini anladığımda arabayı başkasına verip hafif bozuk bir yola giriyorum. Sonra sesi takip ederek kaynağına ulaşıyorum. Konsol üstü hoparlör titreşim yapıyordu kürdanla sıkıştırdım, havalandırmadan geliyordu ufak bir işlemle kestim, tepe lambasına kağıt sıkıştırdım, emniyet kemeri mekanizmasından geliyor ona bir şey yapamadım. Radyo sesini açıyorum. Çok takılmamak lazım. Hangi araba forumuna girerseniz bu tip şikayetleri görürsünüz. |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Doğru herşey gibi araçlarımız da eskiyor. Fakat gıcır gıcır dolmuş gibi bazen insanı üzüyor :)) Olabildiğince düzgün, temiz kullanmaya çalışıyoruz ne yapalım :) |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |