![]() |
|
Peugeot 206 Satış Öncesi Ufak problemler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mikarin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: Polonya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2017 Saat 19:21 |
merhabalar,
Forumdaki ikinci konum umarım ayrı ayrı açmamda sakınca yoktur. Aracımı satıcam ama bazı zevke keder olan problemler var. Acaba hangilerini kendim servise gitmeden halledebilirim? Pinti biri değilim ama Polonyada olduğum için servislerde ingilizce bilen insan sayısı çok az ve fiyat yönunden de pek anlaşamıyoruz. 1. Sol aynayı kumanda koluyla kontrol edemiyorum. Sağ aynayı ayarlayabiliyorum. 2. Bilgi ekranı arabayı her açıp kapadığımda sıfırlanıyor. Ayarlıyorum ama sıfırlanıyor. Orjinal radyo kullanmıyorum. 3. frene bastığımda tıss sesi geliyor arada. Neden olabilir? teşekkür ederim ilginiz için.
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Sorun aynada, düğmede, ayna ile düğme arasındaki kabloda (Özellikle kapı bağlantı soketi) olabilir ölçmek lazım elektrik devre bilginiz var ise kontrol edebilirsiniz test lambasıyla yada multimetre ile.
2. Sigorta sorunu olabilir, orijinal teyp kullanmadığınız için devamlı güç (30 Terminali) ekrana gitmiyor olabilir. Soketlerin fotoğrafını ve şasi numaranızı gönderirseniz yardımcı olurum. 3.Araba çalışırken frende sertleşme var mı? Varsa fren servosu kontrol edilmeli vakum kaçağına bakılmalı.
Düzenleyen sdttn - 15 Mayıs 2017 Saat 22:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |