|
Arkadaşlar birkaç sorunum ve sorum var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
omer35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 Saat 14:08 |
merhabalar arkadaşlar...aracım 2009 model 308 lpg li.aracım yaklaşık bir ay önce motor arıza lambası yaktı,ekranda antipollition fault yazısı çıkıp ünlem işareti yanıyor. araç traktör gibi titriyor ve gaza basmama rağmen araç gitmiyor, can çekişir gibi çok ağır hızlanıyor hararet olmamasına rağmen fan açıyor ve susmuyor. benzine aldığımda birsüre gidince normale dönüyor araç.ZAVOLİ lpg var.hem lpg servisine hem 3-4 normal tamirat servisine götürdüm doğru dürüst cevap alamadım.hepsi birbirine atıyor.bilgisayara bağlattığımda ateşleme arızası yazıyordu. ara ara bu sorunu yapmaya araç çekişten düşmeye kendinden geçmeye başladı.en son olarak bağlantılı bağlantısız bilemem ama dün araçla normal seyirde giderken ve kalorifer açıkken birdenbire hararet 120 ye vurdu ekranda stop yazısı çıktı.kaloriferi kapattığımda hemen normale düştü.şu ana kadarda herhangi bir sorun görünmüyor.beni aydınlatabilirmisiniz.teşekkürler...
|
|
PEUGEOT 308 2009
|
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bendede böyle oluyordu yaktığı zaman araba gitmemek icin direniyordu ben hep lpg sandım telefonumdan sildim sonraki ay bidaha yakında servise götüreyim dedim usta baktı motoru acti bi bakti 2 bujide çatlamış değiştirdi artık düzeldi sorun arada yanıyor ama herhangi motor farkı titreme felan olmuyor
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam bujileri değiştirin ve bobin kontrolü yaptırın arızalı olabilir. sonra aracın hararetinin 120 çıkması normal deil yedek su deposunun kapağını değiştirin. fan roleleri ve hararet müşürü - termostat bakılsın. kontrol ve değişmesi gereken parçalar değiştikten sonra 100-150 km benzinde kullanın sonra lpg geçiş yapın bu tip teklemeler genelde ateşleme sisteminden yapar ama lpg map sensörü ve ısı sensörü arızalı ise onlardanda kaynaklı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |