![]() |
|
206 jantımı degıstırmeyı dusunuyorum tavsiye 14inc |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2017 Saat 19:04 |
http://i.hizliresim.com/37O2z0.jpg jantlarım bu 0 ı bu jantın suanda 800 tl tavsiyeni ne vardır staj param gelıcek stop spoiler yerine jantımı degıstırsem dıye dusunuyorum seytanın biri kanima girdi :D 15 inc ve 14 inc olursa lastik iyi olur bide muayneden gecebılırmıyım orjınalı 14 inch te
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal cc jant yakışır bence.
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
farklılık arıyorum biraz abi acikcasi o var aklıma bide porshe jantlar var suanda aklımda
|
|
![]() |
|
spoon jant olurmki beyaz
|
|
![]() |
|
32 okunma 1 cevap güncel ...
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Kardeş ordulu ise bana ulaşırmısın 0539 760 6494
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bence yersiz masraf olur. Jant olmasa jant düşün tamam ama, üstünde takılı olanlar çok yakışmış gayet güzel duruyorlar. Stop ve spoiler istiyorsan onlara ayır bütçeni bence. Muayene konusunda da sadece ticariler için orijinal ebat koşulu var diye biliyorum. Asıl mevzu lastik diş derinliği. Tabi abes bi jant lastik kombinasyonu ile gidersen sorun olabilir. Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Jantlar gayet güzel gereksiz masraf etme bence de
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Aynen katılıyorum ![]() |
|
![]() |
|
arkadaslar rc spoiler ve stop alicam zaten fakat spoiler takıcam sımdı söksem iz yapar ondan teretütteyim jant iyide yanaklar kalin gibi onumu inceltsemki ? :(
|
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
bence jantlar efsane diğer istediklerinle birlikte araç çok iyi olur.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
konforun düşer. Yanakları inceltirsen ve jant aynı kalırsa toplam çap düşer. Bu da istenmeyen bir durum. Yanak inceltirsen jantı da büyütmen gerekir. Bu da maliyet demek. Piyasada çok kuvvetli çift taraflı bantlar mevcut. Jel bant diye geçiyorlar, ısı tabancası ile ısıtınca eriyormuş gibi kendini salıyor silikon gibi bir kıvama dönüşüyor ve çok mukavemetli oluyor. Ben lastik spoilerı o şekilde yapıştırdım. Özellikle tayzikli su tutuyorum hiç kalkma ve atma yok. senin yapacağın spoilerın duracağı yere, şekline ve ağırlığına göre uygulama şekli değişebilir. Bant yetersiz gelebilir. Biraz kendine iş arıyor gibisin ![]() |
|
![]() |
|
ya valla maaş yatcak simdi :D yerimde duramıyorum hepsini arabaya yatircam işte spoileri alicam fakat o takma meselesı kafamda sökmeden kullanmak lazım sureklı ama ıste bagaj kapagı söksen ız kalsa boyancak mecbur bagaj kapagının ustu boyandımı adam fiyat öldürür 206+ stop alcam sımdı arkadası spoilersiz boş durcak kafayi yicem :D napsam cif taraflı tutmaz bende 80 le falan gıtmem hanı sureklı 110 üstü
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Ziya kardeşim tüm paranı arabaya yatırma zamanı gelince o senden çatır çatır alıyor zaten. Azıcık kenarda paran kalsın. :)
|
|
![]() |
|
alsın ya ona helalı hos olsun abi :) bakimlari beni ilgilendirmez sadece ben yagını koyarım antifiriz koyarım gecerim gerisi ruhsat sahibinin yani babamin ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |