![]() |
|
307 orta ekran ışıkları söndü. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2017 Saat 22:26 |
Arkadaşlar orta ekranda malumunuz ısınınca oluşan silikleşmeye çözüm bulmak amacıyla ekranın arkasındaki küçük gösterge ampullerini ledle değişeyim dedim.. şerit led aşdım.12v.. hazır kablolar lehimli.. deneme amaçlı ampullerden birinin yatağına kabloların bacaklarını değdirdim.. diğer ampuller cansız cansız yanıp söndüler.. bir daha da hiçbiri yanmadı..
Bende yedek başka ekran daha var. 2 ekranın da içlerini birbirine aktarıyorum lambalarda ve kartında sorun yok.. ekran camının bağlı olduğu kartta yada elektrik veren bacaklarda bir problem mi oldu acaba.. kısa devre mi yaptım.. bilgisi olan arkadaşım var mı |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
kaç metre şerit led bağladın?
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
5cm falan.. 12v olan 3 çipli 3 adet led..
Bugün bir elektrikçiye gittim. Bende yedek olan ekranla kontrol ettik.. küçük siyah bir parça bozulmuş.eski ekrandan o parçayı söküp yeni ekrana taktık düzeldi... iyiki yedekde eski parça varmış |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
O değişen parçanın resmi yoktur değil mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Resmini çekerim isterseniz. Mercimek kadar siyah bi parça. Bir tarafı kalın tek bacak,diğer tarafı üç bacaklı lehimli... foto çekince eklerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Çekmene gerek yok tarifinden anladım ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |