![]() |
|
lastik seçimi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2017 Saat 08:48 |
mrb arkadaşlar bu ay aracıma yeni lastik alacağım ancak karar veremedim hangi marka olması gerektiğine
ekonomik durumlar itibariyle alabileceğim markalar bunlardır hankook s1 evo k107 petlas imperium barumbravuris 3 starmax ultrasport sizce hangini almalıyım aranızda bu lastikleri kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
seçeneklerde petlas var madem pt741 velox sport tavsiye ederim şu an kullanmaktayım memnunum.imperium arasında çok az fark var fiyat olarak ama desen olarak etiket değeri olarak bir çok bilindik markalardan iyi olduğunu düşünüyorum
|
|
![]() |
|
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın kardeşim velox sporta mutlaka bakacağım
Benim kestikten en çok beklentim frenin iyi olması frenle aşırı kaymasın yeter velox ta fren olayı iyimi
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracımda önceki lastiklerin diş derinliği 5-6 mm olmasına rağmen çok kızaklıyordu öyle yağmurda falan değil kuru yolda kayıyordu ve kayma sesi bile gelmiyordu sessiz kızaklıyordu az kala kaldırıma vuruyordum o derece. bu lastiklere geçince hem daha sessiz oldu hemde yol tutuş ve frenaj 100 de 100 değişti diyebilirim. geçen reklamlarda dahi gördüm petlas bu lastiğine çok güveniyor. babamın fiorinosunda da vardı 1,5 yıl sıkıntısız bindi sonrasında satıldı araç zaten. ben memnun kaldım kısacası
|
|
![]() |
|
pinpause ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
ben petlas imperium kullaniyorum. uzun yolda iyi ancak sehir icinde tercih etmeseniz daha iyi olur. fren olayini ben pek begenmedim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bence düşünmeden hankook al
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Saydıklarınızın içinde en iyisi honkook bencede
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Ben geçen hafta hankook aldım tanesi 130 tl. sökme takma balans 1 yıl yol yardım dahil fiyatı. Önceki yazlık lastikte hankook idi. Ben memnunum. Güzel lastik.
Ama para varsa kesinlikle continental öneririm. |
|
![]() |
|
Çok sağol kardeşim önemini dikkate alacağım haftaya alıyorum inşallah
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hankook 160
Patlas 170 Barum 160 Hepsinin fiyatı aynı lastikci samimi arkadaşım olur kendisi barum hepsinden daha kaliteli diyor Alman maliymis normalde barumu 185 e satıyor bana bu fiyatı verdi
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Lastik ebatlari ne |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |