![]() |
|
Kilometre çubuğu düşmesi + Airbag ikaz ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2017 Saat 20:40 |
Hayırlı günler arkadaşlar..
Günde iki defa (geliş-gidiş) başıma gelen bu seyir halinde km çubuğunun aşağıya düşmesi vukuatına bugün birde "airbag" ikaz lambasıda eklenerek durumu dahada civcivli bir hale getirdi.. ilk kalkışta silkelemesi haricinde hızlandığımda vites değiştirdiğimde normal halinden bir fark göremedim randıman olarak..ama bu airbag ikazı biraz tırstırdı beni..Diyeceksiniz ki "tamire niye götürmüyorsun?" son bakımda (triger, Salıncak,rot başı vs.)gireni daha çıkartamadım. o yüzden elim düzelene kadar sizden aldığım bilgilerle yönlendirecem kendimi.. Umarım sorun büyük bir şey değildir..Fikir ve Bilgisini paylaşanlara teşekkür ederim. ![]() Düzenleyen Brcbyrktr - 02 Nisan 2017 Saat 11:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |