![]() |
|
Arka Park Lambaları Sönmüyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgenyucak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozgenyucak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2017 Saat 11:05 |
Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Bir kaç senedir hayalini kurduğum 307 CC 1.6 Cabrio aracımı sonunda aldım. Yanlız dün gece bir yere gittim ve gelip aracı park ettiğimde eve giderken baktım ki park lambaları sönmüyor. Acaba bir özelliğinimi aktif ettim diye düşündüm. Biraz uğraştım ama ışıkları söndüremedim Tavanıda etkiledi sanırım. Tavanı açmayı denedim oda açılmadı. Arabadan pek anlamıyorum çünkü ilk arabam. İşi çözemedim bende akü bitmesin diye kutup başını çıkardım eve gittim. Yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. aracın hayırlı olsun. bence sorun beyinde hocam kontrol edilmesi gerekiyor yoksa sönmesi lazım tavan hiç mi açılmadı. aldığınızda tavan felan kontrol ettinizni beyinde oksitlenme ve su girmiş olabilir. siğortalarıda kontrol edin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ozgenyucak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozgenyucak
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşbulduk kardeşim. Bugün sanayiye gittim. Elektrikçi elinde bi tablet ile aracın beynine bağlandı. Lakin sorunu bulamadı. Açılıp bakılması lazım haftaiçi gel bırak aracı dedi.
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Hocam sinyal kolu bir tarafa basılı parketmiş olmayasın... parkların 2side yanıyormuydu. Yoksa tek mi?
Bizim araçlarda ve vw de rastlanan özellik. Güvenlik amaçlı parkın tekini yakıp arkadan gelenlerin aracı görmesini istediğimizde yolun ne tarafına durmuşsak onun ters yönüne sinyal koluna basıp arabayı bırakıp gidiyoruz. .. aküyü az yemiş oluyor.. güvenliği de sağlamış.. İnşallah ondan dolayıdır... yoksa siftahtan sorunla başlamak kötü olmuş.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozgenyucak
parkların ikiside yanıyordu söndüremedik bir türlü. sanayide elektrikçide baktı çözemedi. hafta içi bırak bakalım dedi.
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Econmy moda geçtikten sonra da yanıyor muydu.. yoksa okadar beklemesiniz mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |